top of page

StartingZero Group

Public·29 members

Trei Metri Deasupra Cerului Carte Pdf 92


Trei Metri Deasupra Cerului Carte Pdf 92
Trei metri deasupra cerului este o carte scrisă de Federico Moccia, un autor italian cunoscut pentru romanele sale de dragoste pentru tineri. Cartea a fost publicată pentru prima dată în Italia în 1992 și a devenit un bestseller, fiind tradusă în mai multe limbi. În România, cartea a apărut la editura Bestseller în 2017, în format pdf, cu 512 de pagini.


Cartea spune povestea de dragoste dintre Babi, o studentă model și o fiică perfectă, și Step, un tip violent și dur, care provin din două lumi diferite. În ciuda tuturor obstacolelor, între ei se naște o pasiune intensă și controversată, care îi va schimba pe amândoi. Cartea este plină de emoție, dramă și romantism, fiind considerată o capodoperă a literaturii pentru tineri.


Download Zip: https://t.co/10z9VlVx2K


Cartea a fost ecranizată în 2004 în Spania, sub regia lui Fernando González Molina, cu Mario Casas și María Valverde în rolurile principale. Filmul a avut un mare succes la public și la critici, fiind urmat de o continuare în 2007, intitulată "Am nevoie de tine". De asemenea, cartea a inspirat și alte adaptări cinematografice în diferite țări, cum ar fi Turcia, Mexic sau Brazilia.


Dacă vrei să citești cartea Trei metri deasupra cerului în format pdf, poți să o descarci de pe site-ul [BookNation], unde o găsești la prețul de 29.99 lei. De asemenea, poți să asculți și un fragment din cartea audio pe [SoundCloud], unde un utilizator a postat un clip de 92 de secunde. Dacă vrei să afli mai multe despre cartea Trei metri deasupra cerului și autorul ei, Federico Moccia, poți să vizitezi site-ul [BookZone], unde găsești o recenzie detaliată și alte informații utile.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page